Veiligheidsbrief    |    Routebeschijving    |    Reserverings voorwaarden
Nederlands

Bezoek Agriport

 

's Werelds grootste oranje paprika teler

Barendse-DC is een vooruitstrevend bedrijf in de glastuinbouw (locatie Agriport A7), waar we ons bezig houden met het telen van o.a. oranje paprika's. Een product dat gezond en veelzijdig is. Wist u dat een oranje paprika ruim 3x zoveel vitamine C bevat als een sinaasappel!! Wij telen dit heerlijke, gezonde vitaminebommetje onder de juiste omstandigheden: Duurzaam en milieuvriendelijk in de nieuwste kassen voorzien van moderne hulpmiddelen. 

Tijdens een kasexcursie bij Bezoek Agriport, wordt u ontvangen in onze kwekerij Barendse-DC.

 

Een dagje uit voor iedereen

Families, vrienden, bedrijven, studieclubs, studenten, busgezelschappen, buitenlandse groepen; de gidsen van Bezoek Agriport zorgen voor een passende, interessante, gezellige en onvergetelijke excursie voor groepen van 12 tot 100 personen. Individuen of kleine groepjes kunnen, indien mogelijk, aansluiten bij een andere groep, of inschrijven op de inschrijfdata.

 

 

Wie begeleidt uw excursie?

Uw gastvrouw

 

Mijn naam is Petra Barendse, eigenaresse van excursiebedrijf Bezoek Agriport. 

 

Met passie voor de glastuinbouw organiseer en/of begeleid ik met veel plezier, interessante, gezellige en onvergetelijke excursies voor al mijn gasten.

 

In 2007 ben ik met mijn man en vier kinderen verhuisd van het Westland naar Agriport A7.

In 2010 heb ik mijn excursiebedrijf in de moderne glastuinbouw opgericht. Inmiddels is Bezoek Agriport uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf met enthousiaste gidsen.

Laat u verrassen door de modernste kassen: Graag tot ziens!

 

Joline Beemsterboer

 

Mijn naam is Joline Beemsterboer en ik ben als 15 jarige scholiere begonnen met werken in de kwekerij met oranje paprika’s (op zaterdag en in de vakanties).Door mijn zaterdag- en vakantiebaantje, raakte ik enthousiast en geïnteresseerd in alles wat er gebeurt in en om de kas. Ik studeer nu in Leeuwarden. Op zaterdag en in mijn vrije tijd ben ik met heel veel plezier één van de gidsen bij Bezoek Agriport.

Ben Tops 

 

Ik ben Ben Tops en ik geef met veel plezier en  enthousiasme  excursies bij Bezoek Agriport.

 

Agriport A7 vind ik een boeiend gebied waar ondernemers weten  dat je verder komt door samen te werken. Met name het aardwarmte project en de komst van Microsoft, spreken mij enorm aan. Niet voor niets kan ik met veel passie vertellen over o.a. deze onderwerpen.

 

Een geslaagde rondleiding is het voor mij als ik mijn gasten heb weten uit te dagen vragen te stellen en dat ze het bezoek aan 's werelds grootste oranje paprika teler hebben ervaren als een feestje!

 

Tevens heb ik mijn eigen onderneming voor tours met een huifkar door de omgeving, www.poldertours.nl