Over ons    |   Kasexcursie    |     Excursie aanvraag    |    Stel een vraag    |    Reserverings voorwaarden    |    Veiligheidsbrief

Bezoek Agriport

 

's Werelds grootste oranje paprika teler

Bij een excursie Bezoek Agriport, wordt u ontvangen bij kwekerij Barendse-DC.

Barendse-DC is een vooruitstrevend bedrijf in de glastuinbouw (locatie Agriport A7), waar we ons bezig houden met het telen van o.a. oranje paprika's. Er wordt duurzaam geteeld onder de juiste omstandigheden. Een product dat gezond en veelzijdig is. Geteeld in de nieuwste kassen voorzien van moderne hulpmiddelen.

 

Een dagje uit voor iedereen

Families, vrienden, bedrijven, studieclubs, studenten, busgezelschappen, buitenlandse groepen; de gidsen van Bezoek Agriport zorgen voor een passende, interessante, gezellige en onvergetelijke excursie voor groepen van 12 tot 100 personen. Individuen of kleine groepjes kunnen, indien mogelijk, aansluiten bij een andere groep, of inschrijven op de inschrijfdata.

 

 

Wie begeleidt uw excursie?

Uw gastvrouw

 

Mijn naam is Petra Barendse, eigenaresse van excursiebedrijf Bezoek Agriport. 

 

Met passie voor de glastuinbouw organiseer en/of begeleid ik met veel plezier, interessante, gezellige en onvergetelijke excursies voor al mijn gasten.

 

In 2007 ben ik met mijn man en vier kinderen verhuisd van het Westland naar Agriport A7.

In 2010 heb ik mijn excursiebedrijf in de moderne glastuinbouw opgericht. Inmiddels is Bezoek Agriport uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf met enthousiaste gidsen.

Laat u verrassen door de modernste kassen: Graag tot ziens!

 

Joline Beemsterboer 

 

Mijn naam is Joline Beemsterboer en ik ben als 15 jarige scholiere begonnen met werken in de kwekerij met oranje paprika’s (op zaterdag en in de vakanties).

 

Door mijn zaterdag- en vakantiebaantje, raakte ik enthousiast en geïnteresseerd in alles wat er gebeurt in en om de kas.

 

Ik heb Commerciële Economie gestudeerd aan de Hanzenhogeschool in Groningen. Momenteel ben ik afgestudeerd en werk ik als marketeer bij Beemster kaas (what's in a name)! Op zaterdag en in mijn vrije tijd ben ik met heel veel plezier één van de gidsen bij Bezoek Agriport.

Ben Tops

 

Ik ben Ben Tops en geef met veel plezier en enthousiasme excursies bij Bezoek Agriport. Agriport A7 vind ik een boeiend gebied waar ondernemers weten dat je verder komt door samen te werken.

 

Met name het aardwarmte project en de komst van Microsoft spreken mij enorm aan. Niet voor niets kan ik met passie vertellen over o.a. deze onderwerpen.

 

Een geslaagde rondleiding is het voor mij als ik mijn gasten heb weten uit te dagen vragen te stellen en dat ze het bezoek aan 's werelds grootste paprika teler hebben ervaren als een feestje!

 

Tevens heb ik mijn eigen onderneming voor tours met een huifkar door de omgeving, www.poldertours.nl

 Tineke van Loon-Sol

 

Ik ben Tineke. Als trotse agrarische vrouw uit de Wieringermeer, ben ik na mijn studie in 2008 aan het werk gegaan bij tomatenkwekerij Kesgro, nu Agrocare.

 

Na 9 jaar heb ik de tomaten verruild voor paprika's en verzorg ik de certificeringen en rondleidingen bij HET paprika bedrijf van Nederland.

 

Een excursie is voor mij geslaagd als ik heb kunnen laten zien hoe de moderne tuinbouw doormiddel van innovatie en samenwerking, een gezond, eerlijk en mooi product neerzet.

Melanie Meyer

 

Doordeweeks ben ik in Groningen te vinden omdat ik daar Biologie (Gedrag en Neurowetenschappen) studeer. Maar in de weekenden en vakanties kom ik voor de excursies graag weer terug naar de polder. 

 

Voorheen werkte ik met veel plezier als scholier in de kas om een zakcentje bij te verdienen. Het geven van excursies is voor mij nu een leuke uitdaging waar ik veel van leer. Ik ben enthousiast over de manier waarop dit innovatieve bedrijf tot zijn product komt, de mooie oranje paprika, en vertel daar graag over.

Daarnaast zijn de excursies natuurlijk ook gewoon heel erg gezellig!