Over ons    |   Kasexcursie    |     Excursie aanvraag    |    Stel een vraag    |    Reserverings voorwaarden    |    Veiligheidsbrief
Nederlands

Nieuws

 

Er is veel gaande op Agriport A7, zoals het vestigen van nieuwe bedrijven en de vele nieuwe ontwikkelingen. Ook in de kas gebeurt er veel. Wij houden u graag op de hoogte.

 

 

1 / 2  > >>

ECW-netwerk wint de 1e prijs bij verkiezing Ranking of the  Grower.

 

ECW verzorgt de energie- en watervoorziening in businesspark en glastuinbouwgebied Agriport A7. In 2014 werd gestart met aardwarmte. Sindsdien is ECW-netwerk een groot voorbeeld voor alle energieclusters die later zijn ontstaan. Ongelooflijk wat ECW-netwerk allemaal doet.

 

"Dit is toch een stukje erkenning voor waar we de afgelopen 10 jaar allemaal mee bezig zijn geweest", aldus directeur Robert Kielstra.

 

www.ECWnetwerk.nl   (Boek hier een excursie naar de Aardwarmte locatie van Agriport A7)

   

Sinds januari 2016 oogsten wij in onze splinternieuwe kas, ook heerlijke Tommie tomaatjes. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met dé Tommmie expert: GreenCo. www.tommies.nl . Barendse-DC teelt nu niet alleen de lekkerste oranje paprika's maar ook de lekkerste tomaatjes! "Samenwerken is het nieuwe groeien, Kennis delen in plaats van concurreren". Ook zo benieuwd naar onze tomaatjes?: Vraag uw excursie aan!

 

 

           

        Mooi event georganiseerd in de kas door ontwikkelingsbedrijf NHN.

 

3-6-2015: TV opnamen van Klokhuis in de kas. De uitzending is in november. Leuk! Spannend!

                                   

 

Barendse-DC is genomineerd voor de ondernemersprijs van

Noord-Holland. Wat een eer! 20 mei 2015 wordt in Haarlem

de prijswinnaar bekend gemaakt. We gaan er voor!

Er is ook een publieksprijs waarbij u kunt stemmen.

Stemt u op ons?: www.ovnh.nl Alvast hartelijk dank!!!

1 / 2  > >>