Veiligheidsbrief    |    Routebeschijving    |    Reserverings voorwaarden

Bezoek Agriport & Garnalen vissen

Kasexcursie, Lunch, Busvervoer**, Garnalen vissen, -pellen, -proeven en diner.

Compleet dagarrangement

 

10.00 uur: U wordt ontvangen met koffie en koek in ’s werelds grootste kas met oranje paprika’s in het prestigieuze glastuinbouwgebied Agriport A7. Laat u verrassen door de modernste kassen.  Ervaar met eigen ogen hoe de moderne tuinder omgaat met teelt, milieu, duurzaam energiegebruik en biologische gewasbescherming. Luister naar het verhaal van de enthousiaste tuindersvrouw. En proef hoe echte verse kasproducten moeten smaken! (€15,- p.p)

 

12.15 uur: Na de kasexcursie ontvangt u een compleet lunchpakket (€8,50 p.p). U rijdt (ca. 15 minuten) naar Hippolytushoef waar de enthousiaste schipper met zijn prachtige vissersboot op u staat te wachten*.

 

13.00 uur: Met de WR117 gaat u garnalen vissen en varen langs lepelaars en zeehonden. Aan boord** krijgt u uitleg over de bezienswaardigheden en vissersschepen. Met het net wordt er gevist en de vangst wordt verdeeld in bakken water over het dek, zodat deze goed bekeken kan worden. De garnalen worden gezeefd, gekookt en de gasten leren pellen & proeven. (€13,50 p.p)

 

15.00 uur: Einde vaartocht. In ’t Schippershuus kunt u evt. een drankje drinken(exclusief) en een  vrijblijvend gratis bezoek brengen aan muZEEum op dezelfde locatie.

 

17.00 uur: In ’t Schippershuus wordt voor u geserveerd menu ‘Op z’n boerenfluitjes’: Soep met toast en kruidenboter, Kibbeling met frites, salade en sausjes, Vla met boerenjongens en slagroom en tot slot Koffie met een Wieringer borreltje. €25,- p.p

 

18.30 uur: Einde van een onvergetelijke dag.

  

 

Bekijk één van onze combinatie ideeën in de buurt: