Over ons    |   Kasexcursie    |     Excursie aanvraag    |    Stel een vraag    |    Reserverings voorwaarden    |    Veiligheidsbrief

Bezoek Agriport & Aardwarmte centrale

Combineer een kasexcursie met een bezoek aan de grootste aardwarmte centrale van de Benelux en de eerste in Noord-Holland.

Sinds 2014 maken de tuinders van Agriport A7 gebruik van aardwarmte om hun kassen te verwarmen. Dit betekent voor kwekerij Barendse-DC een verduurzaming van ca.35%!

 

Hieronder een voorbeeldprogramma. Heeft u eigen wensen? Neem gerust contact met ons op, er is veel mogelijk!


10.00 uur Ontvangst bij Kwekerij Barendse DC in het grootschalige glastuinbouwgebied Agriport A7. Laat u verrassen door de moderne kassen! Uw gids neemt u mee voor een rondleiding door het moderne kassencomplex met rode en oranje paprika's en snoeptomaatjes. In de presentatieruimte drinkt u een kopje koffie/thee en krijgt u een korte presentatie over Agriport A7 en de energievoorzieningen. Natuurlijk wordt er ook geproefd van de heerlijke verse kasproducten.

 

12.15 uur Vertrek naar Aardwarmte locatie op Agriport A7 (slechts 1 km van de kasexcursie).

 

12.25 uur Rondleiding bij de eerste Aardwarmte centrale in Noord-Holland en de grootste in de Benelux! ECW, het energiebedrijf op Agriport A7, heeft twee aardwarmtedoubletten gerealiseerd. Kijk en luister hoe dit indrukwekkende project werkt! (Houdt u er rekening mee dat deze excursie buiten plaatsvindt.)

 

13.00 uur Lunch: (schuin tegenover Aardwarmte locatie)

Geniet van de lunch in lunchroom De Tafel van Agriport en praat rustig na over deze indrukwekkende ochtend. Uw lunch bestaat uit een heerlijk tomaten- of paprikasoepje (uiteraard gemaakt van Agriport kasproducten), een broodjes kroket en vers belegde broodjes. Koffie/thee, (karne-)melk inclusief.

 

ca. 14.00 uur Einde excursie

 

 

 

  

 

Bekijk één van onze combinatie ideeën in de buurt: