Veiligheidsbrief    |    Routebeschijving    |    Reserverings voorwaarden

Bezoek Agriport & Aardwarmte centrale

Combineer een kasexcursie met een bezoek aan de grootste aardwarmte centrale van de Benelux en de eerste in Noord-Holland.

Sinds 2014 maken de tuinders van Agriport A7 gebruik van aardwarmte om hun kassen te verwarmen. Dit betekent voor kwekerij Barendse-DC een verduurzaming van ca.35%!

 

Hieronder een voorbeeldprogramma. Heeft u eigen wensen? Neem gerust contact met ons op, er is veel mogelijk!


10.00 uur Ontvangst bij Kwekerij Barendse DC in het grootschalige glastuinbouwgebied Agriport A7. Laat u verrassen door de moderne kassen! Uw gids neemt u mee voor een rondleiding door het moderne kassencomplex met rode en oranje paprika's en snoeptomaatjes. In de presentatieruimte drinkt u een kopje koffie/thee en krijgt u een korte presentatie over Agriport A7 en de energievoorzieningen. Natuurlijk wordt er ook geproefd van de heerlijke verse kasproducten.

 

12.15 uur Vertrek naar Aardwarmte locatie op Agriport A7 (slechts 1 km van de kasexcursie).

 

12.25 uur Rondleiding bij de eerste Aardwarmte centrale in Noord-Holland en de grootste in de Benelux! ECW, het energiebedrijf op Agriport A7, heeft twee aardwarmtedoubletten gerealiseerd. Kijk en luister hoe dit indrukwekkende project werkt! (Houdt u er rekening mee dat deze excursie buiten plaatsvindt.)

 

13.00 uur Lunch: (het dichtst bij de excursies)

Geniet van de lunch in lunchroom Bij de Baaz! of Brasserie Wings en praat rustig na over deze indrukwekkende ochtend. www.bijdebaaz.nl of www.brasseriewings.nl

 

ca. 14.00 uur Einde excursie

 

 

 

  

 

Bekijk één van onze combinatie ideeën in de buurt: