Veiligheidsbrief    |    Routebeschijving    |    Reserverings voorwaarden

Bezoek Agriport & Vlindorado

Voor een prachtig mooie dag voor iedereen!

 

Hieronder een voorbeeldprogramma. Heeft u eigen wensen? Neem gerust contact met ons op, er is veel mogelijk!


10.00 uur U wordt ontvangen met koffie en koek in ’s werelds grootste kas met oranje paprika’s in het prestigieuze glastuinbouwgebied Agriport A7. Laat u verrassen door de modernste kassen.  Ervaar met eigen ogen hoe de moderne tuinder omgaat met teelt, milieu, duurzaam energieverbruik en biologische gewasbescherming. Luister naar het verhaal van de enthousiaste tuindersvrouw. En proef hoe echte verse kasproducten moeten smaken!

 

12.15 uur Vertrek naar lunchroom Bij de Baaz! (slechts 2 km van de kasexcursie).

 

12.30 uur Een lunch bij nabij gelegen lunchroom Bij de Baaz! sluit prima aan bij de kasexcursie. Geniet van een heerlijk soepje van groenten uit de kas en de vers belegde broodjes. Koffie/thee, (karne-)melk inclusief.

 

13.30 uur Vertrek naar Vlindertuin Vlindorado in Waarland met eigen vervoer.

 

14.00 uur In de grootste vlindertuin van Nederland, waant u zich in een tropisch paradijs met vele soorten gekleurde vlinders en prachtige bloemen en planten. U kunt lekker vrij rondlopen. Bezoek ook de nieuwe belevenis, de vogeltuin. 

Na een wandeling door de vlindertuin en vogeltuin kan op het binnenterras genoten worden van een drankje (niet inbegrepen) met uitzicht op de vlinders en rupsenkwekerij. 

 

Bekijk één van onze combinatie ideeën in de buurt: