Over ons    |   Kasexcursie    |     Excursie aanvraag    |    Stel een vraag    |    Reserverings voorwaarden    |    Veiligheidsbrief

Bezoek Agriport & Tulpenexcursie

Duik in de moderne glastuinbouw bij de paprikakweker en de tulpenteler.

 

Hieronder een voorbeeldprogramma. Heeft u eigen wensen? Neem gerust contact met ons op, er is veel mogelijk!


10.30 ontvangst bij de Tulpenexcursie van Kwekerij Siem Munster. We beginnen met 2 kopjes koffie/thee met petit four. Dan is er een presentatie van tuindersvrouw Sandra over het productieproces van de tulp, van bol tot bloem. Aansluitend is er een rondleiding door de kassen, koelcellen en verwerkingsruimte waar de tulpen door een hypermoderne röntgenrobot in bossen worden verwerkt. Gedurende de rondleiding krijgt u alles te horen over de klimaatsystemen, energie besparende maatregelen en de zonne-energie installatie van 350.000 kW per jaar.

 

12.00 boerenlunchbuffet, heerlijke luxe broodjes (ciabatta’s, baguettes, harde en zachte bolletjes belegd met verschillende vleeswaren en kazen), westfriese krentenmik (met kaneel en suiker), fruit, melk en karnemelk.

 

13.00 vertrek naar Agriport

 

13.15 U wordt welkom geheten in ’s werelds grootste kas met oranje paprika’s in het prestigieuze glastuinbouwgebied Agriport A7. Laat u verrassen door de modernste kassen. Ervaar met eigen ogen hoe de moderne tuinder omgaat met teelt, milieu, duurzaam energiegebruik en biologische gewasbescherming. Luister naar het verhaal van de enthousiaste tuindersvrouw. En proef hoe echte verse kasproducten moeten smaken!

 

15.30 einde programma 

 

Bekijk één van onze combinatie ideeën in de buurt: