Veiligheidsbrief    |    Routebeschijving    |    Reserverings voorwaarden

Bezoek Agriport & Stoommachinemuseum

Nieuwe en oude technieken op één dag!

 

Hieronder een voorbeeldprogramma. Heeft u eigen wensen? Neem gerust contact met ons op, er is veel mogelijk!

10.00 uur U wordt ontvangen met koffie en koek in 's werelds grootste kas met oranje paprika's in het prestigieuze glastuinbouwgebied Agriport A7. Laat u verrassen door de modernste kassen. Ervaar met eigen ogen hoe de moderne tuinder omgaat met teelt, milieu, duurzaam energieverbruik en biologische gewasbescherming. Luister naar het verhaal van de enthousiaste tuindersvrouw. En proef hoe echte verse kasproducten moeten smaken!

 

12.15 uur Wij kunnen u aanbevelen een lunch bij nabijgelegen eetgelegenheden: lunchroom Bij de Baaz! of Brasserie Wings. Zie: www.bijdebaaz.nl of www.brasseriewings.nl

 

14.00 uur U krijgt een rondleiding door een uniek museum. Het Stoommmachinemuseum is gevestigd in het voormalig stoomgemaal "Vier Noorden Koggen" aan het IJsselmeer. Het stoomgemaal is bijna 150 jaar oud en werkt nog steeds. Daarnaast vindt u werkende stoommachines uit het begin van de industriële revolutie, zowel uit de scheepvaar als de industrie. In het Stoomtheater kunt u genieten van een drankje met iets lekkers. 

 

Ca. 16.00 uur Einde excursie. 

 

Bekijk één van onze combinatie ideeën in de buurt: