Over ons    |   Kasexcursie    |     Excursie aanvraag    |    Stel een vraag    |    Reserverings voorwaarden    |    Veiligheidsbrief

Bezoek Agriport & de Bijenstal

Ontdek de overeenkomst tussen een groentekas en een bijenkast.

 

Hieronder een voorbeeldprogramma. Heeft u eigen wensen? Neem gerust contact met ons op, er is veel mogelijk!


10.00 uur U wordt ontvangen met koffie en koek in ’s werelds grootste kas met oranje paprika’s in het prestigieuze glastuinbouwgebied Agriport A7. Laat u verrassen door de modernste kassen.  Ervaar met eigen ogen hoe de moderne tuinder omgaat met teelt, milieu, duurzaam energiegebruik en biologische gewasbescherming. Luister naar het verhaal van de enthousiaste tuindersvrouw. En proef hoe echte verse kasproducten moeten smaken!

 

12.30 uur Na de kasexcursie kunt u lekker lunchen bij De Tafel van Agriport, slechts 2 km van de kasexcursie.U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijk oranje paprikasoepje (sluit goed aan bij de kasexcursie), rijk belegde broodjes, kroket, koffie/thee, (karne-)melk.

 

14.00 uur Op slechts 10 autominuten van de lunch wordt u ontvangen bij de Bijenstal in Opperdoes. Tijdens de rondleiding krijgt u op humoristische en enthousiaste wijze een rondleiding door het spannende bijenland. Tot slot is er voor u koffie/thee met honingkoek.

  

 

Bekijk één van onze combinatie ideeën in de buurt: